SNACKFACTORY

SNACKFACTORY Heerlijke snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1086 beoordelingen
25 mrt 2021 om 19:50 toppie!
22 mrt 2021 om 17:15 Kwaliteit was goed en was lekker warm! Bezorger was er ook al snel
21 mrt 2021 om 20:09 Hi, Helaas was het eten laat, daarbij was het helaas ook nog eens koud. Hierbij ook nog een deel van de bestelling vergeten. 2e keer dat dit gebeurd, laatste keer ook!
20 mrt 2021 om 19:19 Eten was helemaal top, de bezorger was ook heel aardig. Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel!!!!
20 mrt 2021 om 12:27 Perfect! Lekkere verse milkshakes en krokante verse friet! Echt niets op aan te merken!
19 mrt 2021 om 19:56 Moesten echt heel lang wachten op een niet grote bestelling. Daarnaast was de friet en de snacks doorbakken. En niet lekker
16 mrt 2021 om 20:38 dit is een zeer gemengde beoordeling omdat het bestelde eten erg lekker was, maar het was niet eens warm. Ook stelde de app 45 minuten voor tot de levering, maar het was het dubbele van de tijd ...
13 mrt 2021 om 21:15 Bezorging was veel sneller dan in de app stond, verwachte 45 min bezorging maar het was er al na 15 min. De bezorger was mijn drankje vergeten maar die kwam hij nog heel lief nabregen
3 mrt 2021 om 5:38 VegaBurger menu, de burger zelf was aangebrand en waar geen friet bij zat ? Wel een apart los portie friet die ik extra bijbestelde... Vega chicken burger was ok...echt een tegenvaller voor wat je krijgt!!
27 feb 2021 om 20:29 Erg goed. Lekkere bruin gebakken knapperige frietjes, goeie snacks en romige milkshakes, kortom top!
27 feb 2021 om 19:01 Eten was niet lekker. Friet net of t meerdere keren gebakken was. Frikandel rauw van binnen
25 feb 2021 om 20:52 Het eten was heerlijk maar de bezorg was veel te laat want ik bestelde me eten om 18:45 en het kwam pas een half uur later.